HOE MAKEN WIJ HET VERSCHIL?

PACE ondersteunt vooruitdenkende bedrijven die voorsprong willen nemen door een cultuur waarin duurzaam presteren mogelijk is, nu en in de toekomst.

In een wereld waarin alles steeds maar sneller en efficiënter moet gaan, producties volledig geautomatiseerd zijn en diensten volop worden vervangen door algoritmes, zijn creativiteit en innovatie één van de belangrijkste factoren waarmee succesvolle bedrijven het verschil blijven maken.

Om dit op een duurzame manier te versterken,  is er nood aan een optimaal ritme dat mensen de bandbreedte geeft om snel te schakelen wanneer het nodig is én dat hen bovendien voldoende ruimte biedt voor herstel én groei. Enkel zo kunnen we ons blijven aanpassen en oplossingen bedenken voor de uitdagingen van morgen.

Er worden vandaag allerlei oplossingen aangeboden voor meer flexibiliteit, meer ‘well-being’ en minder stress op het werk. Maar is dit niet het olympisch minimum? Wat is de impact hiervan op het succes van bedrijven op lange termijn als mensen er niet toe komen om dit om te zetten in duurzame gewoontes? Wij geloven dat het ook anders kan.

Bij PACE benaderen we dit vanuit onze gecombineerde ervaring als werknemers, leidinggevenden én als fervente duursporters. We geloven niet in “one-size fits all” aanpak, wél in een gezonde mix van:

    • Inzicht halen uit eigen ervaringen. Dit zowel binnen als buiten de comfortzone.
    • Zelf aan de slag gaan en duurzame gewoontes vormen.
    • Zichzelf blijven overstijgen door te durven slimme keuzes te maken.
    • Peer-learning in communities van gelijkgestemden die elkaar inspireren en versterken.
    • Nieuwe perspectieven opzoeken door beweging en natuur.

Onze aanpak is gebaseerd op inzichten uit de positieve psychologie, onderzoek naar werkgeluk, business en (duur)sport.

Door duurzaam werkritme onderdeel te maken van de nieuwe werkcultuur, voeden we veerkracht en creëren we mentale en fysieke bandbreedte.  Zo versterken we niet alleen werknemers maar creëren we een duurzame impact op vooruitdenkende bedrijven en onze maatschappij.

ook voorsprong nemen door pace?