WAT DOEN WE

We hanteren een ervaringsgerichte aanpak door niet enkel te inspireren, maar samen nieuwe inzichten te ontdekken en te leren hoe deze op een eenvoudige manier toe te passen in de dagelijkse praktijk. We baseren ons op inzichten uit de positieve psychologie, onderzoek naar werkgeluk, business performance en (duur)sport. We gebruiken de kracht van natuur en beweging/sport om nieuwe ervaringen op te doen en tot diepere connectie te komen met onszelf en collega’s.

PROGRAMMA'S OP MAAT

 

Elke organisatie is verschillend, ontdek onze ‘one size fits one’-programma’s.

TEAMEVENT

 

Lees meer over onze sessies rond teamflow en energie tijdens transformatieprocessen

PROGRAMMA’S OP MAAT

‘one size fits one’

Onze programma’s bestaan uit een combinatie van inspiratie-, inzicht- en ervaringssessies waarin deelnemers zelf aan de slag gaan om duurzame gewoontes te ontwikkelen die deel uitmaken van de nieuwe werkcultuur.

Elke organisatie is verschillend en niet alle werknemers hebben precies dezelfde noden. De programma’s worden live & online aangeboden naargelang de organisatie & behoeften.

Op basis van een uitgebreide intake met nulmeting bepalen we samen de prioriteiten van het programma. Vervolgens lanceren we het programma waarbij we zowel aandacht hebben voor strategische doelen van de organisatie als persoonlijke noden en het creëren van vertrouwen. Om dit te ondersteunen wisselen we themasessies af met peer to peer coaching en tussentijdse nudging. Zo krijgen medewerkers de kans tot meer wederzijds vertrouwen, diepere connectie en een community die duurzaam presteert.

TEAMEVENT

Teamflow en energie tijdens transformatieprocessen

Veranderen kost energie. De start van een nieuwe periode met grote wijzigingen binnen een organisatie vraagt specifieke aandacht voor mentale & fysieke energie en vertrouwen.

Onze sessies worden afgestemd op het te bereiken doel en helpen het ontwikkelen van teamflow waardoor er minder stress is bij veranderingen, meer energie en meer vertrouwen, wat tot betere resultaten leidt.

We adviseren over de inzet van vervolgsessies en begeleiden deze waar nodig

Benieuwd hoe de rest van ons programma er uit ziet?