Kleine veranderingen, groot resultaat

PACE boost blijvend je productiviteit van je organisatie.
Ontdek ons aanbod voor een duurzame werkcultuur.

  • Pace inspireert: boek onze sessie over duurzame gewoontes en verandering
  • Blijvende prestaties? Schiet in actie met een verandertraject op maat
  • Stilstaan is vooruitgaan: ga mee op leadership retreat
  • Positieve verandering en groei? PACE begeleidt je medewerkers

PACE inspireert:
boek onze sessie over duurzame gewoontes en verandering

Na deze activerende inspiratiesessie ga je naar huis met frisse kennis over hoe gewoontes ontstaan. Je hebt een idee van hoe je nieuwe gewoontes op een duurzame manier succesvol integreert in je organisatie voor meer productiviteit en werkgeluk, en minder verzuim. Nu moet je het alleen nog doen. Het logische vervolg op deze sessie is effectief actie ondernemen via een verandertraject op maat.

Blijvende prestaties?
Schiet in actie via een verandertraject op maat

PACE maakt via een actiegericht verandertraject op maat van jouw team werk van een gezonde geest in een gezond lichaam. Lees: evolueer naar een sportieve bedrijfscultuur waar duurzaam presteren wél lukt. Hoe we dat aanpakken, lees je hier. Het resultaat van deze gedragsverandering?

  • Meer energie en productiviteit: je team blijft presteren op topniveau.
  • Meer werkgeluk en engagement, minder verzuim.
  • Meer ruimte voor vernieuwing, creativiteit en groei.

Ook interesse in zo’n verandertraject op maat?

Stilstaan is vooruitgaan:
ga mee op leadership retreat

Stilstaan bij hoe het gaat. Voor elke zichzelf respecterende leidinggevende of teamleader is tijd nemen voor reflectie een must. Wat is onze purpose? Wat willen we bereiken, en hoe? Wat kan beter? PACE neemt je mee offsite en offline voor actieve rust, weg van meetings, smartphones en de constante druk(te) van de werkvloer. We trekken met gelijkgestemde leidinggevenden de natuur of de bergen in voor een actieve retreat. In de ruimte die er vrijkomt, borrelt er dan vaak iets nieuws op: een ander soort wijsheid, een nieuw bewustzijn, meer focus en meer helderheid. Interesse om deel te nemen?

Positieve verandering en groei?
Zo verzetten teams bergen

Verander- en groepsprocessen zoals een nieuw groeiplan of een nieuw team zijn niet weg te denken uit een bedrijfswereld in verandering. Toch is het niet altijd eenvoudig om iedereen mee te krijgen.

Wanneer wordt zo’n proces een duurzaam succes met positieve verandering en groei? Als er vertrouwen en verbinding ontstaat tussen de betrokkenen levert dat energie, creativiteit en resultaten op in plaats van frustratie. Dan verzetten teams bergen.

Afhankelijk van het doel en de context begeleidt PACE jouw team bij topics als psychologische veiligheid, oplossingsgericht samenwerken en omgaan met stress. Hulp nodig?

Benieuwd hoe de rest van ons programma er uit ziet?