het pace team

Erik en Anouk zijn de kern van het team. De verscheidenheid in onze ervaring en persoonlijkheid zorgt er mede voor dat we unieke programma’s op maat ontwerpen om organisaties nog succesvoller te maken, vandaag en op lange termijn.

Daarnaast kan het zinvol zijn om op momenten, voor specifieke noden van een programma, beroep te doen op diepgaande ervaring van aanvullende expertise. We hebben een netwerk van experten opgebouwd die waar nodig kunnen worden betrokken bij specifieke vragen (een arbeidspsycholoog, holistisch arts, yoga-experte, International mountainleader,….)

Ik ben Anouk Doore. Ik studeerde Sociale & Culturele Agogiek & Economie en werkte meer dan 10 jaar als consultant en manager in grote en kleinere consulting bedrijven. Gedurende de loop van de jaren ben ik geëvolueerd van audit naar proces-, kwaliteits- en organisatiemanagement waarbij ik steeds bruggen bouwde tussen processen, systemen en mensen met duurzame transformaties als rode draad.

Daarnaast ben ik ook één van de weinige landgenoten die ski-alpinisme beoefende op een hoog niveau, letterlijk en figuurlijk… Ski-alpinisten beklimmen bergen en skiën ze af. Als enige Belgische vrouw eindigde ik in de top-5 van La Grande Course (criterium van zwaarste internationale ski-alpinisme wedstrijden). Momenteel help ik enerzijds mensen hun sportieve dromen te realiseren, anderzijds ondersteun ik bedrijven met trajecten op maat bij transformaties naar gezonde denkpatronen en bijgevolg duurzame gewoontes.

Vandaag ben ik nog steeds sportief, mijn vrije tijd breng ik al lopend en klimmend door. Ik ben er sterk van overtuigd dat ons lichaam moet werken opdat onze hersenen op topniveau kunnen werken. Lichaam en geest zijn steeds verweven in beide richtingen.

Verbind met Anouk:

Verbind met Anouk:

Ik ben Anouk Doore. Ik studeerde Sociale & Culturele Agogiek & Economie en werkte meer dan 10 jaar als consultant en manager in grote en kleinere consulting bedrijven. Gedurende de loop van de jaren ben ik geëvolueerd van audit naar proces-, kwaliteits- en organisatiemanagement waarbij steeds bruggen bouwde tussen processen, systemen en mensen met duurzame transformaties als rode draad.

Daarnaast ben ik ook één van de weinige landgenoten die ski-alpinisme beoefende op een hoog niveau, letterlijk en figuurlijk… Ski-alpinisten beklimmen bergen en skiën ze af. Als enige Belgische vrouw eindigde ik in de top-5 van La Grande Course (criterium van zwaarste internationale ski-alpinisme wedstrijden). Momenteel help ik enerzijds mensen hun sportieve dromen te realiseren, anderzijds ondersteun ik bedrijven met trajecten op maat bij transformaties naar gezonde denkpatronen en bijgevolg duurzame gewoontes.

Vandaag ben ik nog steeds sportief, mijn vrije tijd breng ik al lopend en klimmend door. Ik ben er sterk van overtuigd dat ons lichaam moet werken opdat onze hersenen op topniveau kunnen werken. Lichaam en geest zijn steeds verweven in beide richtingen.

Verbind met Erik:

Ik ben Erik Michels. Als doctor in de wetenschappen met meer dan 15 jaar ervaring in de biofarmaceutische industrie, business coach én fervent ultraloper besloot ik in 2020 een andere weg in te slaan en m’n passie voor “smart peak performance” te volgen. Als ultraloper liep en won ik races in de bergen tot 300+km. Als trainer en mental coach begeleid ik andere ultralopers om hun ultraloop doelen op een verantwoorde manier te realiseren. Als business coach begeleid ik zowel leidinggevenden in vooruitdenkende bedrijven als hun teams in het ontwikkelen van hun regeneratief leiderschap en ultra-mindset die hen in staat stelt om op een duurzame manier hun ambitieuze doelen te behalen en ook gezond en gelukkig te blijven.

ook voorsprong nemen door pace?